1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bolu’da entegre tesislerde dikkat çeken denetim

Bolu’da entegre tesislerde dikkat çeken denetim

entegre tesisler 1

Tarım ve Orman Bakanlığının işletmeden çatala güvenli gıda politikasına istinaden entegre beyaz et üretim tesislerinde denetimler rutin aralıklarla devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü Zekeriya Ar; “Bakanlığımızın gıda güvenliği politikasına istinaden İlimizde yer alan ve Türkiye üretiminin %33-35 aralığında üretimine tekabül gelen beyaz et üretim tesislerimizde denetimlerimiz düzenli aralıklarla devam ediyor.

entegre tesisler 2

Tüketicilerimizin güvenli gıdaya ulaşması adına bakanlığımız üretimin her aşamasında gerekli kontrol ve denetim mekanizmaları ile gerekli tedbirleri almaktadır. İlimizde 6 Broiler 1 Hindi olmak üzere 7 kesimhanemiz günlük 1 milyon aylık 25 milyon adet kesim gerçekleştirerek Bolu ve ülke ekonomimize önemli bir katma değer sağlamaktadır.

entegre tesisler 3

Güvenli gıdanın sürekliliğini sağlamak adına gerek üretim gerekse tüketim aşamasında kontrol ve denetim çalışmalarımız yıl boyu sürmekle birlikte vatandaşlarımız karşılaştıkları olumsuzlukları ALO 174 GIDA ve 112 hattına 7/24 iletebilirler” dedi.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da entegre tesislerde dikkat çeken denetim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir