Bolu’da Unutulmaz Etkinlik

featured

Bolu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Bu özel günde, “Türkiye’nin Gücü Gençliği” temasıyla düzenlenen fener alayı, Bolu halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bolu Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, gençler, sporcular ve vatandaşlar bir araya geldi.

İzzet Baysal Caddesi Uğur Mumcu Parkı’nda başlayan etkinlikte, Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın da aralarında bulunduğu katılımcılar, ellerindeki fenerlerle donanmış olarak İzzet Baysal Caddesi üzerinden Anıtpark’a doğru coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi. Türk bayraklarıyla renklenen alay, Atatürk Anıtı önünde son buldu.

Bolu’da Gençlik Ruhu Canlandı!

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Atatürk Anıtı önünde yaptığı konuşmada, Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutladı. Kılıç, Türkiye’nin hedefinin Türkiye Yüzyılı olduğunu vurgulayarak, bu hedefe Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonuyla ulaşacaklarını ifade etti.

Etkinliğin sonunda fener alayına katılan gençler ve vatandaşlar, anı ölümsüzleştirmek adına Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekti.

Bolu’da gerçekleşen bu anlamlı etkinlik, gençlerin ve vatandaşların birlik ve beraberlik içinde milli bayramları kutlama iradesini bir kez daha gösterdi.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Unutulmaz Etkinlik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir