Gerede’de ‘Yaratıcı ve Pratik’ Sergi

Gerede Sergi Haberi 1

Gerede Ortaokulu tarafından düzenlenen teknoloji tasarım, fen bilimleri ve görsel sanatlar sergisi ilgi topladı. Öğrencilerin hazırladığı yaratıcı ve pratik çalışmalar, sergiyi ziyaret edenlerin beğenisini kazandı.

Sergiye, Gerede Kaymakamı Fatih Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp de katıldı. Sergide, öğrencilerin özverili çalışmaları ve öğretmenlerin rehberliği ile ortaya çıkan eserler takdir topladı. Sergi boyunca emeği geçen öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür edildi.

Sergide, teknoloji tasarım projelerinden fen bilimleri deneylerine, görsel sanatlar eserlerinden inovatif çalışmalara kadar birçok farklı alanda öğrenci projeleri sergilendi.

Gerede Sergi Haberi 2

Öğrenciler, günlük yaşamı kolaylaştıracak çeşitli cihazlar ve yenilikçi fikirler sundular. Bilimsel yöntemlerle hazırlanan deneyler, ziyaretçilere eğitici ve eğlenceli anlar yaşattı. Sanatsal yeteneklerini sergileyen öğrenciler, birbirinden güzel resim ve heykel çalışmalarıyla göz doldurdu. Sergiyi gezen ziyaretçiler, öğrencilerin yaratıcılığını ve öğretmenlerin rehberliğini övdü.

Kaymakam Fatih Kaya, “Gençlerimizin bu tür etkinliklerle kendilerini ifade etmeleri ve yeteneklerini sergilemeleri çok önemli. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp ise, “Öğrencilerimizin başarıları bizleri gururlandırıyor. Bu tür etkinlikler, onların gelişimine büyük katkı sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

(Haber: Hüseyin Calp)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de ‘Yaratıcı ve Pratik’ Sergi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir