El Emeği Göz Nuru Ürünler Görücüye Çıktı

El Emeği Göz Nuru Ürünler Görücüye Çıktı 2

Gerede Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kursiyerlerin ve eğitmenlerin yıl boyunca el emeği ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerin sergileneceği yılsonu sergi programının açılışını yaptı.

Gerede Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında düzenlenen yılsonu sergisi, 5 Haziran 2024 tarihinde saat 10:00’da Gerede Kapalı Spor Salonunda ziyarete açıldı. Program, açılış konuşması ile başladı.

El Emegi Goz Nuru Urunler Gorucuye Cikti

Muhteşem Sergi

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir; “Gerede Halk Eğitim Merkezi olarak, 2023/2024 eğitim öğretim yılında ilçemizde bugün itibariyle, 238 kurs açılmış, bu kurslardan 1940 erkek, 2200 kadın olmak üzere toplam 4160 vatandaşımız kurslarımızdan faydalanmış bulunmaktadır. Kurslarımız halen devam etmektedir. Kurslarımızın açılmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız Fatih Kaya’ya, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Allar’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nizami Özalp’e ve tüm paydaşlarımıza, ayrıca katılım sağlayan protokol üyelerine ve misafirlerimize teşekkür ederiz. Her zaman, her yerde, herkes için eğitim anlayışıyla, öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerimizin büyük bir emek ve özveriyle hazırladıkları, el emeği göz nuru çalışmaları siz değerli misafirlerimize sunuyoruz” dedi.

Daha sonra Gerede Kaymakamı Fatih Kaya ve protokol üyeleri tarafından serginin açılış kurdelesi kesildi. Sergiyi gezen Kaymakam Fatih Kaya, el emeği göz nuru eserleri tek tek inceleyerek, eserler hakkında bilgiler aldı ve eser sahibi kursiyerleri tebrik etti. Program, canlı müzik dinletisi ve ikram ile sona erdi. Sergi açılışına Gerede Kaymakamı Fatih Kaya, Belediye Başkan vekili İsmail Çetin, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, kurs eğiticileri, kursiyer ve vatandaşlar katıldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
El Emeği Göz Nuru Ürünler Görücüye Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir