Ankara’da Milyonlar Sevinçten Havalara Uçacak: Beklenen An Geldi!

Akaryakıt Benzin Mazot Zam İndirim

Ankara’da araç kullanıcıları sevinçle soluğu akaryakıt istasyonlarında alacak. Bu gece yarısından itibaren LPG, motorin ve benzinde toplu indirim başlıyor.

Aylar sonra gelen bu indirim, tüm sürücülerin yüzünü güldürdü. Ankara’da milyonlarca araç sahibi, petrol fiyatlarını yakından takip ederken, fiyatların 4 ayın en düşük seviyesine gerilemesi akaryakıt fiyatlarında da müjdeli haberi beraberinde getirdi.

Toplu indirimle birlikte, LPG, benzin ve motorin fiyatlarında beklenen düşüşler sürücüleri memnun edecek nitelikte. LPG’ye 1.08 TL, benzine 1.35 TL, ve motora ise litre başına 1 TL indirim yapılması bekleniyor. İndirim sonrasında Ankara’da benzin fiyatının 40.99 TL, motorin fiyatının ise 40.37 TL olması öngörülüyor.

Güncel ve mevcut fiyatlarla karşılaştırıldığında, Ankara’da benzin 42.34 TL, motorin 41.37 TL, ve LPG (Otogaz) ise 19.85 TL fiyatlarla satılıyor. Bu indirimlerle birlikte, benzin ve motorin fiyatları, 22 Şubat ve 20 Ocak tarihlerinden bu yana en düşük seviyelere gerileyecek. Sürücüler, indirim detaylarını merakla bekliyor.

(Haber Merkezi)

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Ankara’da Milyonlar Sevinçten Havalara Uçacak: Beklenen An Geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir