Başkent Ankara’ya Son Uyarı: Yaklaşıyor Yaklaşmakta Olan!

Ankara

İç Anadolu bölgesindeki ilimiz Başkent Ankara’ya cumartesi günü için önemli bir uyarı yapıldı. Vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekiyor. Hawaeather tarafından yapılan açıklamada, Türkiye’de etkisini göstermesi beklenen bir hava sistemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Hawaeather’dan Önemli Açıklama

Hawaeather, İç Anadolu bölgesindeki Başkent Ankara için cumartesi günü hava durumuyla ilgili kritik bir uyarıda bulundu. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

ankara sincanda cati uctu jue2bj9V.jpg
Çatı uçması başta olmak üzere sel ve su baskınlarına dikkat.

“Bugün maalesef Ankara için oldukça sıkıntılı bir gün oldu ancak yarın için yeniden uyarmam gerek. Yerel olarak storm relative rüzgarlar ve konverjans sahaları ile İç Anadolu’da tekrardan gök gürültülü fırtınalar için şartlar uygun. Aynı şekilde Ege için de öyle. Dolayısıyla lokal su baskınları, sel, dolu gibi hadiselere karşı dikkat.”

Vatandaşlar Dikkatli Olmalı

Cumartesi günü Ankara ve çevresinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşlarımızın dikkatli olması büyük önem taşıyor. Özellikle ani su baskınları, sel ve dolu gibi durumlara karşı hazırlıklı olunması gerekiyor.

Hava durumu ile ilgili güncel gelişmeleri takip etmek ve gerekli önlemleri almak, can ve mal kaybını önlemek açısından hayati önem taşımaktadır.

(Haber: Batuhan Solğun)

 

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkent Ankara’ya Son Uyarı: Yaklaşıyor Yaklaşmakta Olan!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir