Bolu’da Hayvan Pazarlarında Polis Müdahalesi

Kurbanlık

Bolu’nun Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde faaliyet gösteren polis ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarlarında alıcı ve satıcıları sahte para konusunda uyardı.

İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler, vatandaşları sahte para ve dolandırıcılık konusunda bilgilendirmek amacıyla yoğun bir çaba harcadı.

Hayvan pazarlarında faaliyet gösteren satıcı ve alıcılara yönelik bilgilendirme çalışmaları kapsamında polis ekipleri, sahte para kullanımıyla ilgili broşürler dağıttı. Bu broşürlerde, sahte parayı tanıma yöntemleri ve dolandırıcılık olaylarının nasıl önlenebileceği konusunda detaylı bilgiler yer aldı.

kurbanlik sorgulamasi nasil yapilir 2T6EhSkU.jpg

Polis ekipleri, vatandaşların dolandırıcılık riskine karşı daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgularken, olası bir dolandırıcılık durumunda en yakın emniyet ekiplerine hemen haber verilmesini istedi.

Kurban Bayramı öncesinde bu tür bilgilendirme çalışmalarının önemine dikkat çeken polis ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Hayvan Pazarlarında Polis Müdahalesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir