Birbirinden Farklı Masallar ile Büyülediler

Birbirinden Farklı Masallar ile Büyülediler 1

Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilkokullar arası masal anlatma yarışması, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İlçenin dört bir yanından gelen öğrenciler, yeteneklerini sergileyerek birbirinden farklı ve ilgi çekici masalları dinleyicilere aktardı. Yarışma, gerek öğrenciler gerekse veliler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılandı.

Yarışma programına, Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp’in yanı sıra, ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun katılım gösterdi. Salonu dolduran kalabalık, öğrencilerin anlatım becerilerini ve hayal güçlerini sergilediği masalları dikkatle dinledi. Program boyunca öğrenciler, masalların büyülü dünyasında dinleyicileri adeta bir yolculuğa çıkardı. Masalların içeriği kadar, öğrencilerin anlatım tarzları, jest ve mimikleri de büyük takdir topladı.

Birbirinden Farkli Masallar ile Buyulediler 2

Yarışmanın sonunda, dereceye giren öğrencilerin isimleri açıklandı ve ödül törenine geçildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp ve okul müdürleri, başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti. Ödül töreni sırasında, dereceye giren öğrencilerin sevinci ve heyecanı görülmeye değerdi.

Tören sonrasında, sadece dereceye girenler değil, yarışmaya katılan tüm öğrenciler teker teker tebrik edildi. Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp, yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın bu tür etkinliklerle hayal güçlerini ve ifade yeteneklerini geliştirmeleri bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Onlar bizim geleceğimizin teminatıdır,” diyerek öğrencileri ve onları destekleyen ailelerini onurlandırdı.

Program, toplu fotoğraf çekimi ve ikramlarla son buldu. Katılımcılar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek salondan ayrıldılar. Yarışmanın sonunda, öğrencilerin aldığı ödüller kadar kazandıkları tecrübeler ve yaşadıkları mutluluğun da önemli olduğu bir kez daha vurgulandı.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Birbirinden Farklı Masallar ile Büyülediler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir