Gümrük Muhafaza’dan Üç Gümrük Kapısında Dev Uyuşturucu Operasyonu

gumruk muhafazadan uc gumruk kapisinda dev uyusturucu operasyonu anYEHqwg.jpg

Esendere’de 58 Kilogram Afyon Sakızı Ele Geçirildi

Esendere Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’ye giriş yapmak üzere olan bir tırı takibe aldı. X-ray taramasında şüpheli görüntüler tespit edilmesinin ardından narkotik dedektör köpeklerle yapılan detaylı aramada, kuru üzüm ambalajlarının kartonları içerisine gizlenmiş 58 kilogram afyon sakızı bulundu.

Kapıkule’de 226 Kilogram Esrar Yakalandı

Edirne, İstanbul ve İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza ekipleri, Kapıkule Gümrük Kapısı’nda müşterek bir operasyon gerçekleştirdi. Şüpheli görülen bir tır, x-ray taramasına sevk edildi ve araçta şüpheli yoğunluk tespit edildi. Detaylı arama sonucunda, tırın dorsesindeki yasal yükün içerisine gizlenmiş alüminyum folyo paketlerinde 226 kilogram esrar ele geçirildi.

Dilucu Gümrük Kapısı’nda “Keçi Kılı” Yüklü Tıra Uyuşturucu Operasyonu

Gümrük Muhafaza ekipleri, Dilucu Gümrük Kapısı’na gelen “keçi kılı” yüklü bir tırı riskli görerek x-ray taramasına sevk etti. Yapılan detaylı arama ve narkotik dedektör köpeklerinin tepkisi sonucunda, keçi kılıyla harmanlanmış 73 kilogram metamfetamin ele geçirildi.

357 Kilogram Uyuşturucunun Yurda Girişi Engellendi

Gümrük Muhafaza ekiplerinin başarılı operasyonları sonucunda, farklı türlerde toplam 357 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken, olaylarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları nezdinde soruşturma başlatıldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gümrük Muhafaza’dan Üç Gümrük Kapısında Dev Uyuşturucu Operasyonu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir