Bolu’da Neler Oluyor? Balta ve Bıçaklı Saldırı!

boluda neler oluyor balta ve bicakli saldiri 4gC4kZ3p.jpg

Bolu’da park halindeki bir otomobile öğle saatlerinde balta ve bıçakla saldırı düzenlendi. Olay, Borazanlar Mahallesi Efes Sokak’ta meydana geldi.

Bolu’da Süleyman Akbaş’ın Efes Sokak üzerinde park halinde bulunan 34 ZM 5051 plakalı otomobilinin yanına öğle saatlerinde 06 CDB 41 plakalı bir otomobil yanaştı. Otomobilden inen şahıs, Akbaş’ın aracının camlarını baltayla paramparça etti. Daha sonra aracın bir kısmını çizerek hasar verdiği bıçağı ön kaputa sapladı.

Görgü tanıklarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ve Süleyman Akbaş’a bildirmesi üzerine olay yerine gelen Akbaş, büyük şaşkınlık yaşadı.

Otomobili hasar gören Süleyman Akbaş, “Damadım ve akrabaları bilerek yaptı” dedi. Akbaş ile üvey kızının boşanma aşamasındaki eşi L.T. arasında mal-mülk meselesi sebebiyle bir süredir husumet bulunduğu ve aile bireylerinin zaman zaman tartıştığı öğrenildi. Akbaş’ın otomobiline saldıran şüphelinin de L.T.’nin amcası olduğu iddia edildi.

Olaydan önce damat ve ailesinin Akbaş’ın evine gelerek tehdit ettikleri ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Neler Oluyor? Balta ve Bıçaklı Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir