Kastamonu’da Uluslararası Organizasyon

kastamonuda uluslararasi organizasyon auLaAx2y.jpg

Kastamonu’da Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan Kadın Boks Milli Takımı, uluslararası bir kamp düzenliyor. Kamp, Kolombiya ve Fransa boks milli takımlarının katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren milli takım, Kolombiya ve Fransa’dan gelen 9 boksörle birlikte yoğun bir antrenman programı uyguluyor. Milli takım antrenörü Nazım Yiğit, olimpik sıklet boksörlerinin kampa katıldığını belirterek, eksiklikleri gidermek amacıyla gerektiğinde diğer ülkeleri de davet edeceklerini söyledi.

Olimpiyat Hazırlıkları Tam Gaz

Yiğit, “Eksikliklerimizi burada tamamlayıp gitmek istiyoruz. Fransa ve Kolombiya iyi takımlar. Burada eldiven giymemiz bizim için de onlar için de verimli geçiyor. En iyi şekilde hazırlanıp olimpiyata eksiksiz gitmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kolombiya’dan Davet

Kolombiya’nın Türk Milli Takımı’nı ülkelerine davet ettiğini belirten Yiğit, “Bizi çok davet ettiler, ben istemedim. Olimpiyata Kastamonu’da hazırlanmak istedim. ‘Siz gelin’ dedik. Onlar da geldiler. İkili, üçlü, dörtlü kamplarla vaktimizi değerlendirmek istiyorum. Sporcularımın kilosunu olimpiyata göre ayarladığım için herhangi bir turnuvaya ya da şampiyonaya gidip erkenden kilo vermelerini istemiyorum. Bütün planımızı olimpiyata göre yaptığımız için bu tür kampları tercih ediyorum.” dedi.

Üçlü kampın 30 Haziran’da sona ereceği bildirildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kastamonu’da Uluslararası Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir