Ankara Pursaklar’da Gelenek Bozulmadı: Mutluluğu Paylaştılar

ankara pursaklarda gelenek bozulmadi mutlulugu paylastilar pWxzLtyz.jpg

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeli bayramlaşması gerçekleşti.

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 9 günlük bayram tatilinin ardından belediye binasındaki birim müdürlükleriyle ve şantiyelerde çalışan personeli ziyaret ederek mesai arkadaşları ile bayramlaştı.

Personelin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Çetin, “Kurban Bayramı’n süreci boyunca hemşehrilerimize en iyi hizmeti vererek onların huzurları için görevimizin başındaydık. Büyük bir emek ve gayretle herhangi bir aksaklık olmadan Kurban Bayramı’nı ve 9 günlük bayram tatilini tamamladık. Özverili çalışmalarından dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da yoğun tempoda göstereceğiniz çalışmalarınızda her birinize kolaylıklar diliyorum. Ailenizle ve sevdiklerinizle nice nice bayramlara erişmenizi temenni ediyorum” dedi.

Personelle bir süre sohbet eden Başkan Çetin, bayramlaşma merasiminin ardından günün anısına çalışma arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Pursaklar’da Gelenek Bozulmadı: Mutluluğu Paylaştılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 26 Haziran 2024, 15:21

    Sn.Gölbaşı belediye başkanı yakup odabaşı başkana emirler köyümüze açılacak yol için asfaltlama yapılıp atılmasını bekliyoruz yapmış olduğu çalışmalar dan teşekkürler.