Bolu’da Yüzlerce Kişi Tek Yürek Oldu

featured

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya’yı 2-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı. Bolu’da binlerce futbolsever, kent meydanına kurulan dev ekranda bu heyecan dolu karşılaşmayı büyük bir coşkuyla takip etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da vatandaşlarla birlikte karşılaşmayı izleyerek galibiyet sevincini paylaştı. Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’nda dün akşam oynanan maçta, Ay-Yıldızlılar 10 kişi kalan Çekya karşısında 2-1’lik skorla galip gelerek üst tura yükseldi.

Goller Çalhanoğlu ve Tosun’dan

Milli takımımızı bir üst tura çıkaran goller, 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 90+4. dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Bolu Belediyesi, karşılaşmayı açık havada izlemek isteyen vatandaşlar için Kent Meydanı’na dev ekran kurdu. Ay-Yıldızlı formalarıyla meydanda toplanan binlerce Bolulu, burada heyecan dolu anlar yaşadı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, zorlu 90 dakikayı vatandaşlarla birlikte izleyerek Çalhanoğlu ve Tosun’un attığı gollerle büyük coşku yaşadı. Türkiye’ye galibiyeti getiren bu kritik zafer, Bolu’da ve tüm ülkede büyük sevinçle karşılandı.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Yüzlerce Kişi Tek Yürek Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir