Eskişehir’de Eski Sevgilisini Öldürüp İntihar Etti

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde yaşanan korkunç olayda, eski sevgilisini pompalı tüfekle vuran bir kişi, ardından aynı silahla intihar etti.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Şirintepe Mahallesi Dinçerler Sokak’ta yaşanan olayda, Necmettin T. (69), eski sevgilisi Hatice Usalan’ı (57) işe gitmek üzere durakta beklerken pompalı tüfekle vurduktan sonra kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Usalan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Failin İntiharı

Olayın ardından çalışma başlatan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Necmettin T.’yi Yeşiltepe Mahallesi’ndeki boş bir arazide ölü buldu. Yapılan incelemelerde, Necmettin T.’nin Usalan’ı vurduğu silahla intihar ettiği belirlendi.

Geçmişteki İlişkileri

İkilinin yaklaşık 2 yıl önce tanışıp bir süre gönül ilişkisi yaşadıkları, Necmettin T.’nin evlenme teklifini Hatice Usalan’ın reddetmesinin ardından ayrıldıkları öğrenildi. Usalan, bu kişiyle ilgili geçmişte koruma ve tedbir kararı aldırmıştı. Yaklaşık 2 ay önce başka biriyle evlenen Hatice Usalan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Artvin’in Hopa ilçesinde toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eskişehir’de Eski Sevgilisini Öldürüp İntihar Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir