Bolu’da Onlarca Sürücüye Ceza Yağdı

Kurallara uymayan onlarca sürücüye ceza yağdı 1

Bolu şehir merkezinde gece denetimlerini artırarak sürücülerin güvenliğini sağlamak için harekete geçildi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Yunus ekipleri ve Mahalle Bekçileri tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde gerçekleştirilen şok uygulama, dikkat çekti.

Sıkı Denetimler ve Detaylı Aramalar

Gece saatlerinde yapılan trafik kontrol noktasında, abart egzoz, sis farı, cam filmi, kask ve yüksek sesle müzik ile dolaşan sürücüler tek tek durduruldu. Denetim çerçevesinde durdurulan araçların evrakları titizlikle kontrol edilirken, araçların içi de detaylı bir şekilde arandı.

Kurallara Uymayanlara Ceza

Yaklaşık iki saat süren şok uygulamada, kurallara uymadığı ve alkollü araç kullandığı tespit edilen sürücülere cezai işlem uygulandı. Ancak, yapılan aramalarda olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Kurallara uymayan onlarca surucuye ceza yagdi 2

Toplum Güvenliği Ön Planda

Bu tür denetimlerin amacının, şehirde huzur ve güvenliği sağlamak olduğunu belirten yetkililer, gece saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerle trafik düzeninin korunmasının yanı sıra, vatandaşların güvenliğinin de sağlandığını vurguladı.

Bolu’da yapılan bu sıkı denetimler, şehrin en işlek caddelerinde güvenliği artırmayı ve sürücülerin kurallara uymasını sağlamayı hedefliyor. Bu tür uygulamaların devam edeceği ve kurallara uymayan sürücülere karşı taviz verilmeyeceği belirtildi.

(Haber: Batuhan Solğun)

4
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Onlarca Sürücüye Ceza Yağdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Darısı Gerede deki kuş gurubunun başına

    Cevapla