Bolu’da Vefat Edenler (06.07.2024)

featured

ŞÜKRİYE KILINÇARSLAN

Gerede İlçemiz Koçumlar Köyünden; Öğretmen Ferhat ve Fatih Kılınçarslan’ın anneleri, emekli öğretmen Bayram Ağladıoğlu, Zeynel Yaşar ve Levent Çakır’ın kayınvalideleri, Şükriye Kılınçarslan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

UĞURTAN DEĞİRMENCİOĞLU

Gerede İlçemiz eşrafından Çonkarların Mürvet’in kızı, Nurten ve Birtan’ın ablaları Uğurtan Değirmencioğlu vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.30’da Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE ULUTÜRK

Gerede İlçemiz Mircekiraz Köyünden; Şeref Ulutürk’ün hanımı, Ali Ulutürk ve Kahveci İbrahim Ulutürk’ün yengeleri, Eşref Ulutürk’ün büyükannesi Hatice Ulutürk vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Mircekiraz Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

AHMET EPÇİM

Tekke ışıklar köyü halkından (Merhum) Abdullah EPÇİM’in oğlu, Durmuş EPÇİM’in kardeşi, HüseyiN, Osman, Mustafa EPÇİM’in abisi; Cenazesi bugün Tekke ışıklar köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için saat:11:00’de Uğur Mumcu parkı önünden araç kaldırılacaktır.

ŞAHİN KÖROĞLU

Yukarı çarşı esnaflarından Ayvaz, Kenan, Yetişen KÖROĞLU’nun kardeşleri, Doğan, Ekrem, Salih, Cevriye, Münevver’in babaları; Cenazesi bugün Kalıcı konutlar camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET KESKİN

Düzce samandere öğle namazına mütakip defnedilecektir.

NARİN SEYHAN

Göynük merkez öğle namazına mütakip defnedilecektir.

SERKİS SİROPYAN

İstanbul Üskadar’a defnedilecektir.

HİKMET EMRE

Mudurnu bostancılar köyü halkından (Merhum) Tevfik EMRE’nin eşi, Remzi, Ahmet, Rafet EMRE’nin anneleri, Sedat, Serap, Kerem, Funda DOĞAN’ın babaanneleri; Cenazesi bugün Mudurnu 100.yıl Kır camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası aile mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (06.07.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir