Ankara Çubuk’ta Bir Araya Geldiler: Gökçek ve Yavaş Aynı Yerde

Melih Gökçek ve Mansur Yavaş

Mehmet Halit Yiğiner ve Feriha Öner, Ankara’nın Çubuk ilçesinde gerçekleşen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Siyaset dünyasından birçok ismin bir araya geldiği düğünde, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nın eski ve yeni başkanları olan Melih Gökçek ve Mansur Yavaş’ın katılması dikkat çekti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Mehmet Yiğiner’in oğlu Mehmet Halit Yiğiner, Feriha Öner ile evlendi.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde gerçekleşen çiftin nikah törenine, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan ile Bağımsız Ankara Milletvekili Adnan Beker, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile siyasi parti ve esnaf odaları temsilcileri katıldı.

Gökçek ve Yavaş Şahit Oldu

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın kıydığı nikahta, damadın şahitliğini Mansur Yavaş, Melih Gökçek ve Hilal Ayık yaparken Feriha Öner’in şahitliğini ise Necmettin Erkan yaptı. Demirbaş, çifte mutluluklar diledi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Çubuk’ta Bir Araya Geldiler: Gökçek ve Yavaş Aynı Yerde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir