Bolu’nun En Büyük 3. Parkında Çalışmalar Tamamlandı

featured

Bolu Belediyesi tarafından Kılıçarslan Mahallesi’ne kazandırılan 1,5 kilometre uzunluğundaki devasa parkta çalışmalar tamamlandı. Oyun grupları, oturma alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile donatılan dev park bölge halkından tam not alıyor.

Bolu Belediyesi, şehrin en yeni ve en modern yerleşim yerlerinden biri olan Kılıçarslan Mahallesi’nde, Anadolu Otoyolu Bolu batı çıkışının hemen yanına devasa bir park inşa etti. Tüm belediye birimlerinin ortak çalışması ile yapımına geçtiğimiz yıllarda başlanılan 1,5 kilometre uzunluğundaki parktaki çalışmalarda sona gelindi.

TÜM YAŞ GRUPLARINA HİTAP EDİYOR

Toplamda 16 bin 600 metrekare yeşil alandan oluşan devasa parka Bolu ili iklimine uygun 100’ü aşkın farklı ağaç dikildi. Ayrıca kapsamlı peyzaj çalışmalarının yapıldığı park alanı içerisinde çeşitli yaş gruplarına uygun olarak 3 farklı bölgeye oyun grupları, yetişkinler için fitness aletleri ve çok sayıda kamelya-bank yerleştirildi.

EN BÜYÜK 3. PARK

Yapımı tamamlanan ve hizmete giren park 16 bin 600 metrekare büyüklüğü ile Bolu’nun Atatürk Orman Parkı ve Karaçayır Parkı’ndan sonra en büyük 3’üncü parkı oldu.

GÜNÜN HER SAATİ CANLI

Bölgede yaşayan vatandaşlar da devasa parka yoğun ilgi gösteriyor. Günün her saati çocuklarıyla birlikte vakit geçirmek isteyen veya açık havada spor yapmak isteyen birçok vatandaşın ilk tercihi, yeni hizmete giren park oluyor. Parka gelen aileler kamelyalarda ve banklarda vakit geçirirken, fitness alanları ve çocuk oyun grupları ise spor yapmak isteyen vatandaşlar ve oyun oynayan çocuklarla dolup taşıyor.

PAZAR İLE BÜTÜNLEŞTİ

Dev park ayrıca Bolu Belediyesi tarafından şehre kazandırarak bu yıl açılışı gerçekleştirilen, yeşil çatı uygulamalı “Bolu Pazarı” adlı Yöresel Ürünler Pazarı ile de iç içe geçerek, bütünlük sağlıyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’nun En Büyük 3. Parkında Çalışmalar Tamamlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir