Bolu’da Küçük Çocukların Havuz Eğlencesi

Bolu'da Küçük Çocukların Havuz Eğlencesi 1

Bolu, yaz aylarında mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dalgasıyla boğuşuyor. Bu durumdan en çok etkilenenler ise küçük çocuklar. Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Yazılar köyünde yaşayan aileler, çocuklarını serinletmek için yaratıcı çözümler buldu.

Yazılar Köyü’nde Şişme Havuz Keyfi

Yazılar köyünde yaşayan Ülker ailesi, sıcaklardan bunalan 3 yaşındaki Ege ve 4 yaşındaki Rüzgâr için bahçeye bir şişme havuz kurdu. Çocuklar, şişme havuzda serinlemenin ve eğlencenin tadını doyasıya çıkardı. Su savaşı yaparak eğlenen Ege ve Rüzgâr, sıcak günlerde serinlemenin keyfini yaşadı.

Boluda Kucuk Cocuklarin Havuz Eglencesi 2

“Denize Gidemiyoruz, Çareyi Bahçemizde Bulduk”

Çocuklarının mutluluğunu paylaşan anne Zeynep Ülker, “Denize gidemediğimiz için çocuklarımızı evimizin bahçesinde kurduğumuz su havuzunda eğlendiriyoruz. Güzel vakit geçiriyorlar ve biz de bu sayede sıcak havalarda serinleyebilmeleri için bir çözüm bulmuş olduk” dedi.

Bolu’da Hava Durumu ve Etkileri

Bolu’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava, özellikle çocukları ve yaşlıları olumsuz etkiliyor. Aileler, serinlemek için farklı yöntemler deniyor ve çocukları için güvenli ortamlar oluşturmaya çalışıyor. Şişme havuzlar, sıcak havalarda çocukların hem serinlemesi hem de eğlenceli vakit geçirmesi için ideal bir çözüm sunuyor.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Küçük Çocukların Havuz Eğlencesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir