Bolu’da Vefat Edenler (11.07.2024)

featured

İBRAHİM GÜLER

Gerede İlçemiz sanayi esnaflarından; Ethem Güler’in babası, Mustafa Konuk’un kayınpederi, merhum Semahat Güler’in eşi Bakırcı İbrahim Güler vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Demirciler Mahallesi’ndeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı’na defnedilecektir.

KEMAL ALBAY

Gerede İlçemiz Taşlar Köyü’nden; Orta Mahalle eşrafından Kamile Albay’ın eşi, emekli binbaşı İsmail Cevahirli’nin eniştesi, doktor İbrahim Geyik’in bacanağı, öğretmen Baki ve Ayşe’nin babaları, Çıraklık Eğitim Merkezi personeli Süleyman Orhan ve Müşerref Erdoğmuş Albay’ın kayınpederleri, Halil Nom İlköğretim Okulu’ndan emekli öğretmen Kemal Albay vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Orta Mahalle Bey Camii sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Taşlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ŞABAN GENÇTÜRK

Çorum İskilip İlçesi Karaçukur Ahlat Köyü halkından, Sağlık Mahallesi’nde ikamet eden, Ayşe GENÇTÜRK’ün eşi, Erdal, Selami, Aysel, Kezban ve Zahide GENÇTÜRK’ün babaları; Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Şahinoğlu Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Sağlık Mahallesi Yeni mezarlığa defnedilecektir.

MEHMET MUSTAFA GÜLER

Seben İlçesi Kozyaka Köyü halkından, Aysu GÜLGÖNÜL, Aytaç GÜLER’in babaları, Ziraat Bankası’ndan emekli; Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Bolu Kent mezarlığına defnedilecektir.

FEHMİ ARABACI

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce merkez mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Batuhan Solğun)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (11.07.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir