Gerede’de 15 Temmuz Temalı Fotoğraflar Sergilendi

Gerede’de 15 Temmuz Temalı Fotoğraflar Sergilendi 1

Gerede ilçesinde 15 Temmuz “Milletin Zaferi” temasıyla düzenlenen anma etkinlikleri devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10:45’te başlayan etkinlikler kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı bir fotoğraf sergisi açıldı. Sergide, Türk milletinin 15 Temmuz gecesi gösterdiği cesaret ve kararlılığın yanı sıra demokrasi, milli irade, bağımsızlık, birlik ve beraberlik, istiklal ve istikbalin zaferini simgeleyen fotoğraflar yer aldı.

Gerede Kaymakamı Fatih Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve birçok kurum amiri, serginin açılışını gerçekleştirerek katılımcılarla bir araya geldi. Etkinliklerde, Türk milletinin 15 Temmuz’da kazandığı zaferin önemi vurgulanarak, demokrasiye olan inanç, milli birlik ve beraberlik ruhunun canlı tutulması hedefleniyor. Ayrıca şehitlerin anısının yaşatılması ve genç nesillere bu önemli tarihi olayın anlatılması da etkinliklerin amaçları arasında bulunuyor.

Geredede 15 Temmuz Temali Fotograflar Sergilendi 2

Birçok 15 Temmuz fotoğrafı Cumhuriyet Meydanında sergilenerek halkın beğenisine sunuldu. Etkinliklerde, 15 Temmuz gecesi Türk milletinin cesaret ve kararlılığıyla kazınan zaferinin, aynı zamanda demokrasinin, milli iradenin, bağımsızlığın, birlik ve beraberliğin, istiklal ve istikbalin zaferi olduğu anlatılacak. Etkinliklerle 15 Temmuz ruhunun canlı tutulması, şehitlerin hatırasının yad edilmesi amaçlanıyor.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de 15 Temmuz Temalı Fotoğraflar Sergilendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir