1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bedri Usta Gerede’de Mangal Şovu Yaptı

Bedri Usta Gerede’de Mangal Şovu Yaptı

Bedri Usta Gerede’de Mangal Şovu Yaptı 1

Seyyar tezgahtan kebap imparatorluğuna yükselen, dünyada Adana kebabın ilk tescilini alan ve Bedri Usta markasıyla tanınan Bedrettin Aydoğdu, Gerede ilçesine gelerek The Sign Esentepe Otel’de kamp futbolcularına mangal şovu yaptı.

Küçük bir seyyar tezgahtan başlayarak kebap imparatorluğuna yükselen ve dünyada Adana kebabının ilk tescilini alan Bedrettin Aydoğdu, nam-ı diğer Bedri Usta, Gerede ilçesine gelerek unutulmaz bir mangal şovu gerçekleştirdi. The Sign Esentepe Otel’de, kamp yapan Adana Demirspor’un futbolcu ve teknik heyetine özel bir gösteri sunan Bedri Usta, hünerleriyle herkesin beğenisini topladı.

Bedri Usta Geredede Mangal Sovu Yapti 2

Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp için Gerede’yi seçti. Kampın yoğun antrenman temposunun ardından düzenlenen mangal etkinliği, futbolcular ve teknik ekip için moral kaynağı oldu. Bu etkinliğin en dikkat çekici ismi ise şüphesiz ki, kebapçılıkta bir efsane haline gelen Bedrettin Aydoğdu’ydu.

“Ben doğuştan kebapçıyım” diyen Bedrettin Aydoğdu, Gerede’de yaptığı şov sırasında mangal başındaki ustalığını bir kez daha kanıtladı. Onun bu özel performansı sadece kamp yapan futbolcular tarafından değil, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Gerede’den paylaştığı videosu binlerce kişi tarafından beğenildi ve kısa sürede trend topic oldu.

Bedri Usta Geredede Mangal Sovu Yapti 3

The Sign Esentepe Otel Genel Müdürü Tahir Arslan, ünlü kebapçıyı ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bedri Usta Gerede’de Mangal Şovu Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir