1. Haberler
  2. Güncel
  3. Müftülük Sabah Namazında Buluşturdu

Müftülük Sabah Namazında Buluşturdu

Müftülük Sabah Namazında Buluşturdu 1

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Gerede’de ki tüm camilerde sabah namazı buluşması düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle İlçemizdeki tüm camilerde sabah namazı buluşması düzenlenerek, şehitler, gaziler ve milletimiz için dualar edildi.

Gerede İlçe Müftüsü Yüksel Başkan, ana programın gerçekleştirildiği ilçemiz Yeni Camiinde sabah namazı buluşmasında Geredelilerle bir araya geldi.

Muftuluk Sabah Namazinda Bulusturdu 2

Müftü Başkan, milletin 8 yıl önce devletini, vatanını, ezanını, bayrağını darbeden kurtarmak için canlarını feda ettiğini anımsatarak, 252 kardeşimizin şehit olduğunu belirtip Allah şehitliklerini mübarek eylesin dedi. Bu toprakların şehit kanlarıyla yoğrulduğunu; Bedir’den Malazgirt’e, Çanakkale’den Millî Mücadele’ye, Sakarya’dan 15 Temmuz’a ve 15 Temmuz’dan günümüze kadar o kadar çok şehitler verdiğimizi hatırlattı.

Gerçekleştirilen program Gerede İlçe Müftüsü Başkan’ın şehitler ve gaziler başta olmak üzere sınırların içinde ya da ötesinde milletini korumak için mücadele ederken şehit olan güvenlik güçleri ve tüm geçmişlerimiz için yapmış olduğu dua ile sona erdi. Program sonunda katılım sağlayan cemaate çorba ikram edildi.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Müftülük Sabah Namazında Buluşturdu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir