Bolu’da Muharrem Ayının Bereketi: Yüzlerce Vatandaşa İkram

Bolu'da Aşure Dağıtımı 1

Bolu’nun tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü Mudurnu ilçesinde, Muharrem Ayı’nın manevi atmosferiyle birlikte aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Mudurnu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, Atatürk Meydanı’nda Belediye Başkanı Doğan Onurlu’nun katılımıyla yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi.

Mudurnu Belediyesi’nden Muharrem Ayı’na Özel Aşure Dağıtımı

Muharrem Ayı’nın önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Başkan Doğan Onurlu, aşure kazanının başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı ve bu geleneksel lezzeti onlarla paylaştı. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren Mudurnulular, aşure ikramının ardından Muharrem Ayı’nın manevi atmosferini hep birlikte yaşadı.

Boluda Asure Dagitimi 2

Başkan Onurlu: “Geleneklerimizi Yaşatıyoruz”

Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Muharrem Ayı vesilesiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure dağıtımını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla bu anlamlı günü paylaşmak bizler için çok önemli. Allah kabul etsin.”

Muharrem Ayı’nın Önemi Vurgulandı

Program kapsamında, Muharrem Ayı’nın İslam kültüründeki yeri ve önemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Aşure dağıtımının ardından, katılımcılar arasında hoş sohbetler ve dualar ile etkinlik sona erdi.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Muharrem Ayının Bereketi: Yüzlerce Vatandaşa İkram

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir