CHP Gerede’de Yeniden Yapılanıyor

featured

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Gerede’de yeniden yapılanmaya başladı. Yeni ilçe binası kiralanarak tadilatına başlanıldığı partide, yeni bir ilçe yönetimi de oluşturuluyor. Partinin ilçe başkanlığı binasının açılışına CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılması bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu’nun Gerede ilçesinde yeniden yapılanmaya girdi. Partinin aynı zamanda Geredeli olan Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç ve bir başka Geredeli isim olan Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Murat Ceylan’ın, CHP’nin Gerede teşkilatlanması için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

Yeni İlçe Başkanlığı Binası Kiralandı

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin Gerede’de ilçe başkanlığı binası için yeni bir yer kiralanmış ve bu yerde tadilat çalışmalarına başlanmıştı.

Gerede’de birçok alanda yeniden yapılanmaya giden CHP’nin yeni ilçe yönetiminde, yeni isimlerin bulunacağı belirtiliyor. CHP Gerede İlçe Başkanı olarak Murat Erten ismi konuşuluyor.

Yeni Yönetim ve Açılış Töreni

CHP’nin yeni Gerede yapılanmasındaki isimler önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. CHP’nin yeni ilçe başkanlığı binasının açılışına CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da katılması bekleniyor.

(Haber: Hüseyin Calp)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Gerede’de Yeniden Yapılanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir