Düzce’de Huzur Arayanların Yeni Adresi Belli Oldu

duzcede huzur arayanlarin yeni adresi belli oldu U9uFzJ67.jpg

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesindeki doğa harikası Korugöl, huzur arayanların adresi oldu. Yürüyüş alanları ve devam eden restorasyon çalışmalarıyla göl, ziyaretçilerine eşsiz bir doğa deneyimi sunuyor.

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan doğa harikası Korugöl, huzur arayanların adresi oldu. Göl çevresinde yapılan düzenlemeler ile yürüyüş alanları oluşturulurken, göl etrafında belediye tarafından restorasyon çalışmaları da sürdürülüyor.

Kayın, meşe ve gürgen ağaçları ile kaplı Korugöl, yaklaşık 5 hektarlık bir alana sahip. Ayrıca bölgede piknik alanlarının çok olması sebebiyle de huzur arayanların uğrak yeri haline gelmiş durumda.

“Sakin ve huzurlu bir yer”

Korugöl’e arkadaşlarıyla birlikte gelen Petek Nur Yenice, “Düzce Üniversitesi’nde yaz okulu aldığım için Mersin’den buraya geldim. Merkezde artan hava sıcaklıkları sebebiyle arkadaşlarımla burada vakit geçirmeye karar verdik. Burası çok güzel ve doğa ile iç içe olunabilecek bir ortam sunuyor. Serin olduğu için burayı tercih ettik. Merkezde sıcaklık 30 dereceydi. Nem oranı daha düşük olduğu için buraya geldik. Biz de arkadaşlarımızla kamp sandalyelerimizi alıp geldik. Burada en azından telefonlardan ve ders stresinden uzak, arkadaşlarımızla bire bir sohbet edebileceğimiz daha sakin ve huzurlu bir yer olduğu için burayı tercih ettik” dedi.

(Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’de Huzur Arayanların Yeni Adresi Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir