Adana Demirspor Gerede’yi Sevdi

Adana Demirspor

Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını da Gerede’de gerçekleştirecek. Süper Lig ekibi, birinci etap kamp çalışmalarını da Gerede’de gerçekleştirmişti. İkinci etap kamp çalışmalarının 10 gün sürmesi bekleniyor.

Gerede ilçesinde kampa giren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, hazırlıklarını The Sign Hotel tesislerinde sürdürüyor. Mavi şimşeklerin teknik direktörü Michael Valkanis, sabah idmanı öncesinde sahada incelemeler yaparak teknik heyet ile antrenman programını görüştü. Teknik heyet ve sağlık ekibiyle yapılan fotoğraf çekiminin ardından antrenmana geçildi.

Valkanis yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma koşusuyla başladı. Devamında istasyon ve koordinasyon çalışmaları yapılarak tamamlandı. Adana ekibi, günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Gerede’nin eşsiz doğasında ikinci kez kampa giren Adana Demirspor, burada hem fiziksel hem de taktiksel çalışmalarını sürdürecek. Yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen takım, kamp süresince yoğun bir antrenman programı uygulayacak.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adana Demirspor Gerede’yi Sevdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir