Boluspor Transferde Duble Yaptı: 2 Futbolcu Kadroya Katıldı

Boluspor Logo

Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor, defans hattını güçlendirmek adına önemli iki transfer gerçekleştirdi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yılport Samsunspor’dan Ali Ülgen ile 1 yıllık geçici transfer ve Kocaelispor’dan Onur Atasayar ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandı.

Defansa Güç Katacaklar

Boluspor, 2024-2025 sezonuna güçlü bir başlangıç yapmak için kadrosunu yenilemeye devam ediyor. Defans pozisyonunda oynayan Ali Ülgen ve Onur Atasayar’ın transferi, takımın savunma hattını güçlendirecek önemli adımlar arasında yer alıyor.

Samsunspor’dan Geçici Transfer

Yılport Samsunspor’dan transfer edilen Ali Ülgen, 1 yıllık kiralık sözleşmeyle Boluspor forması giyecek. Ülgen, defans pozisyonundaki başarısıyla dikkat çeken genç oyunculardan biri. Geçen sezon Samsunspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ülgen, yeni sezonda Boluspor’un başarısı için ter dökecek.

Kocaelispor’dan 1+1 Yıllık Anlaşma

Boluspor, Kocaelispor’dan defans oyuncusu Onur Atasayar ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Atasayar, tecrübesi ve defanstaki sağlam duruşuyla tanınan bir oyuncu. Boluspor’un savunma hattına büyük katkı sağlayacağına inanılan Atasayar, hem tecrübesiyle genç oyunculara örnek olacak hem de takımın hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacak.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Boluspor Transferde Duble Yaptı: 2 Futbolcu Kadroya Katıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir