Körfez Ekibi Gerede’de Galip Geldi

Kocaelispor

Trendyol 1. Lig 2024-2025 sezonu hazırlıklarını Gerede’de sürdüren Kocaelispor, bu kapsamda karşı karşıya geldiği Trendyol 1. Ligi ekibi Adanaspor’u 3-0 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede ilçesindeki Esentepe mevkinde sürdüren Kocaelispor, hazırlık maçında Akdeniz ekibi Adanaspor ile karşı karşıya geldi. 

Kocaelispor 2 1
Antrenman görüntüleri

Gerede’de Körfez ekibinin kamp yaptığı The Sign Hotel’in antrenman sahasında oynanan müsabakada Kocaelispor, rakibini 3-0 mağlup etti. Yeşil-siyahlıların gollerini 32’de Oğulcan Çağlayan, 34’de Ryan Mendes ve 62’de Ahmet Sagat kaydetti.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam; kaliteli bir hazırlık maçı oynadıklarını, iyi ve kötü taraflarını gördüklerini, karşılaşmanın analizini yapacaklarını ve galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kocaelispor 3
Antrenman görüntüleri

Öte yandan yeşil siyahlılar Gerede kampında 2 hazırlık maçı daha oynayacak. The Sign Hotel’in antrenman sahasında oynanacak karşılaşmalarda Kocaelispor, 25 Temmuz’da saat 16.00’da Azerbaycan ekibi Turan ve 27 Temmuz’da saat 17.00’de İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Körfez Ekibi Gerede’de Galip Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir