Bilecik’te Nostalji Rüzgarı Esiyor: Melek Başkan Yine Yaptı Yapacağını

bilecikte nostalji ruzgari esiyor melek baskan yine yapti yapacagini sjBYDQKD.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından Gölpark Amfi Tiyatro’da düzenlenen ‘Sinema Geceleri’ nostalji atmosferiyle vatandaşları bir araya getirdi. Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı da programa ailesiyle katıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından Gölpark Amfi Tiyatro’da düzenlenen ‘Sinema Geceleri’ etkinliği, nostalji atmosferiyle birçok vatandaşı bir araya getirdi. Açık hava sinemasında eski günleri hatırlatan etkinlik, gençlerden yaşlılara kadar her kesimden katılımcıyla samimi bir ortamda gerçekleşti.

Melek Başkan Ailesiyle Katıldı

Etkinliğe, ücretsiz kalkan minibüslerle gelen vatandaşlara patlamış mısır ikram edildi. Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı da ailesiyle birlikte sinema gecesine katıldı. Başkan Subaşı, etkinliğe katılan vatandaşlarla sohbet ederek, onların bu güzel akşamdan keyif almasını sağladı.

Nostalji ve Samimiyet Dolu Bir Gece

Güzel akşamdan geriye kalan fotoğraf karelerini sosyal medyada paylaşan Belediye Başkanı Subaşı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Nostalji atmosferi ve samimi hikayesiyle bizleri geçmişe götüren bu güzel gecede vatandaşlarımızla birlikte olmaktan bizler de keyif aldık. Etkinliğimiz devam edecek. Hepinizi bekliyorum.”

Etkinliğin Devamı Planlanıyor

Başkan Subaşı, etkinliğin devam edeceğini belirterek, tüm vatandaşları Gölpark Amfi Tiyatro’daki sinema gecelerine davet etti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bilecik’te Nostalji Rüzgarı Esiyor: Melek Başkan Yine Yaptı Yapacağını

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir