Bolu Belediyesi’nden 2. Kez Banka Denetimi

Bolu Belediyesi'nden 2. Kez Banka Denetimi

Bolu Belediyesi, şehir merkezindeki kamu ve özel bankalara ait şubeleri ikinci kez denetledi. Bu denetimlerde yasalara uygun faaliyet gösteren bankaların yetkililerine teşekkür edilirken, eksiklik ve projeye aykırı yapılar tespit edilen şubelere de ikinci kez tutanak tutuldu.

Banka Denetimlerinin Ayrıntıları

Geçtiğimiz hafta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzzet Baysal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kamu ve özel sektör bankalarını İmar, Zabıta ve İtfaiye müdürlüğü ekipleriyle birlikte denetledi. Bu denetimlerde bankalarda proje yapısına aykırı, belediyeden ruhsat alınmadan yapılan değişiklikler kontrol edildi. Yapılan incelemeler neticesinde bazı banka şubelerinde proje dışı tadilatlar yapıldığı ve belediyeden gerekli ruhsatların alınmadığı tespit edildi. Eksikliklerin giderilmesi için bankalara 10 gün süre verildi.

Bolu Belediyesi Bankalara 10 Gun Sure Verdi 2

İkinci Denetimde Tespitler

Bolu Belediyesi ekipleri, kamu ve özel bankalara ait şubeleri ikinci kez denetledi. Bu denetimlerde Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can da hazır bulundu. Ekipler, banka şubelerinde projeye aykırı yapılan değişikliklerle ilgili incelemeler gerçekleştirdi ve tespit ettikleri eksikliklerle ilgili tutanaklar tuttu.

Yasalara Uygun Bankalara Teşekkür

Denetimler sırasında kanuna aykırı hiçbir eksikliği ve değişikliği bulunmayan TEB şubelerine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tarafından teşekkür edildi.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu Belediyesi’nden 2. Kez Banka Denetimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir