Bolu’da Vefat Edenler (02.08.2024)

featured

HACER CEYHAN

Gerede İlçemiz Kapaklı Köyünden; merhum emekli İmam İbrahim Ceyhan’ın eşi, İsa Ceyhan’ın annesi, İsmail Kadir Ceyhan’ın yengesi Hacer Ceyhan vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Kapaklı Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HURİ DAMAR

Sümer Mahallesi halkından, Hilmi DAMAR’ın eşi, Tunahan Damar ve Beyzanur ULAŞ’ın anneleri; Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, cuma ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

HAVVA ERKAYA

Borazanlar Mahallesi halkından, Merhum Ziya ERKAYA’nın eşi, Ramazan, Aydın, Fatma, Yusuf, Merhum Recep ve Mustafa ERKAYA’nın anneleri; Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi Zübeyde Hanım Camii’nde kılınacak, cuma ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

SADETTİN ESEN

Yumrukaya Köyü halkından, Ayşe ESEN’in eşi, Adnan ESEN ve Hikmet CENGİZ’in babaları, Türk Telekomdan Emekli; Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Yumrukaya Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HASAN SOYDEMİR

Gövem Köyü halkından, Hayriye SOYDEMİR’in eşi, Emine, Hayrettin ve Abdullah SOYDEMİR’in abileri, Şükrü ve İbrahim SOYDEMİR’in babaları; Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Gövem Köyü mezarlığına defnedilecektir.(Sümer Mahallesi Merkez Camisi’nin önünden Saat:11:00’de otobüs kaldırılacaktır.)

MUSTAFA PELİTÖZÜ

Mudurnu İlçesi halkından; Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Mudurnu İlçesi Merkez mezarlığına defnedilecektir.

HAYRİYE KAYIKÇI

Göynük İlçesi halkından; Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazından sonra Göynük İlçesi Örencik Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (02.08.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir