Büyük Fırsat: VakıfBank’tan Emeklilere 24 Bin TL Ek Ödeme!

Büyük Fırsat VakıfBank'tan Emeklilere 24 Bin TL Ek Ödeme

Ağustos Ayında Emekliye Ek Ödeme Ödenecek

Emekliler için sevindirici bir haber VakıfBank tarafından duyuruldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekliyi ilgilendiren bu kampanya kapsamında, banka şubelerine giden emeklilere toplamda 24 bin TL’ye varan ek ödemeler yapılmakta. Özellikle SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığından emekli olan vatandaşlar, bu kampanyadan yararlanabilmekte. VakıfBank, Ağustos 2024 itibarıyla başlatmış olduğu bu özel promosyon kampanyasıyla, emeklilere nakit desteği sağlamak amacıyla büyük bir adım attı.

VakıfBank Nasıl Bir Promosyon Sunuyor?

VakıfBank’ın emeklilere özel başlattığı bu kampanya, emeklilerin banka şubelerine gelmeleri halinde geçerli olmakta. Kampanya dahilinde, emeklilere 24 bin TL’ye kadar ek ödeme imkanı sunuluyor. Bu ödeme, maaşlarını VakıfBank’a taşıyan SGK emeklilerine özel olarak tasarlanmış. Banka, bu kampanya ile emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı ve onlara ekonomik destek sağlamayı hedefliyor. Ayrıca, VakıfBank’ın emeklilere özel sunduğu diğer avantajlar arasında Troy Emekli Kredi Kartı ve Troy Emekli Bankomat Kartı ile yapılan alışverişlerde de ek ödemeler bulunuyor.

Kampanyanın Süresi ve Detayları

VakıfBank’ın bu cazip kampanyası 30 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, belirtilen tarihe kadar VakıfBank şubelerine başvuruda bulunmaları gerekiyor. Emeklilere sunulan toplam 24 bin TL’lik promosyon, 12 bin TL net promosyon ödemesi ve aylık 1.000 TL olmak üzere 12 ay boyunca toplam 12 bin TL ek ödeme olarak iki ana bölümde sağlanmakta. Bu ödeme planı, emeklilerin günlük yaşam giderlerine büyük bir katkı sağlamakta ve onların finansal yüklerini hafifletmekte büyük rol oynuyor. Emekliler, bu fırsattan yararlanarak ekonomik olarak rahat bir nefes alabilirler.

(haber merkezi)

31
mutlu
Mutlu
5
_zg_n
Üzgün
6
sinirli
Sinirli
4
_a_rm_
Şaşırmış
6
vir_sl_
Virüslü
Büyük Fırsat: VakıfBank’tan Emeklilere 24 Bin TL Ek Ödeme!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir