Bolu’da Alternatif Yolda Yoğunluk

Bolu'da Alternatif Yolda Yoğunluk

Bolu Dağı Tüneli’nde devam eden bakım çalışmaları, sürücüleri alternatif yollara yönlendirdi. Bu durum, Mudurnu-Akyazı-Nallıhan kara yolunda trafik yoğunluğuna neden oldu. Özellikle gece saatlerinde yoğunlaşan trafik, jandarma ekiplerinin denetimlerini sıkılaştırmasına yol açtı.

50 Gün Kapalı

TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli’nde tünel tüplerinin 67 metre uzatılması çalışmaları nedeniyle İstanbul istikametine gidiş, 50 gün süreyle kapatıldı. Bu kapanma nedeniyle, İstanbul yönüne gitmek isteyen sürücüler, Abant gişelerinden D-100 kara yoluna yönlendiriliyor. Ancak, trafiğe takılmak istemeyen sürücüler, Mudurnu-Akyazı-Nallıhan kara yolunu tercih ediyor ve bu da yoğunluğu artırıyor.

Denetimleri Sıkılaştırdı

Yoğunluğun arttığı Mudurnu-Akyazı-Nallıhan kara yolunda, jandarma ekipleri denetimlerini sıkılaştırdı. Özellikle gece saatlerinde yapılan denetimlerde, trafik kurallarına uymayan sürücülere geçit verilmiyor. Jandarma ekiplerinin bu sıkı denetimleri, trafik güvenliğini sağlamak ve kazaların önüne geçmek için büyük önem taşıyor.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Alternatif Yolda Yoğunluk

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir