Bolu’da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

featured

Bolu Belediyesi, 2024 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfaltlama ekipleri, Salıbeyler Mahallesi’nde Temizsu Arıtma Tesisi, Güneş Enerji Santrali (GES) ve yeni TOKİ konutlarının bağlantısını sağlayan yolda asfaltlama çalışmalarına başladı. Sıcak asfalt serimiyle gerçekleştirilen bu çalışmalar, yolun toz ve çamurdan arındırılarak daha konforlu hale getirilmesini hedefliyor.

Aynı zamanda Seyit Mahallesi’nde de sathi kaplama asfalt uygulaması gerçekleştiriliyor. Yerleşim alanı dışında kalan yaklaşık 1,5 kilometrelik stabilize yol, sathi kaplama asfalt uygulaması ile toz ve çamurdan kurtarılacak. Bu çalışmalar sayesinde bölge sakinlerine daha konforlu bir yaşam alanı sunulması amaçlanıyor.

Büyük Asfaltlama Hamlesi

Salıbeyler Mahallesi’nde yürütülen asfaltlama çalışmaları kapsamında, Temizsu Arıtma Tesisi, GES ve yeni TOKİ konutlarının bağlantı yolları sıcak asfaltla kaplanıyor. Bu sayede yol, daha dayanıklı ve kullanışlı hale getirilerek mahalle sakinlerinin ulaşım konforu artırılıyor.

Boluda Asfalt Calismalari Suruyor 2

Seyit Mahallesi’nde Sathi Asfalt Çalışması

Bolu Belediyesi, Seyit Mahallesi’nde yerleşim alanı dışında kalan stabilize yolların sathi kaplama asfalt ile yenilenmesi için çalışmalara başladı. Yaklaşık 1,5 kilometrelik alanda yapılan bu uygulama, bölgedeki toz ve çamur sorununu ortadan kaldırarak, mahalle sakinlerine daha temiz ve konforlu bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

Bolu Belediyesi, şehir merkezinden uzak ve yapılaşmanın henüz tamamlanmadığı alanlarda da asfaltlama çalışmalarına devam ederek, toz ve çamur kaynaklı rahatsızlıkları en aza indirmek için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar, uygun maliyeti ve konforlu kullanımı sebebiyle tercih edilen sathi asfalt uygulamaları ile bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir