Bolu’da Vefat Edenler (11.08.2024)

featured

RABİYE AKBAŞ

Seben İlçesi Hoçaş Köyü halkından, İdris AKBAŞ’ın eşi, Yasemin ÇEVİK, İsa ve Yılmaz AKBAŞ’ın anneleri; Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Seben İlçesi Hoçaş Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ZÜLEYHA HACIEYÜPOĞLU

Merhum Yılmaz HACIEYÜPOĞLU’nun eşi, Alihan, Reyhan, Ferhan ve Nihan HACIEYÜPOĞLU’nun anneleri; Cenazesi bugün Göynük İlçesi Gazi Süleyman Paşa Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Sakarya Akyazı İlçesine defnedilecektir.

AHMET KUTLUGÜN

Gerede İlçemiz Seviller Mahallesi’nden; Gerede İmam Hatip Lisesi’nden emekli Yusuf Kutlugün’ün ağabeyi, İbrahim Kutlugün’ün babası, kemerci esnaflarından Sedat Atay’ın kayınpederi Kapalı Pazaryeri esnaflarından Hacı Ahmet Kutlugün elim bir trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Seviller Mahallesi’ndeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Sofular Köyü Değişler Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

ABDULLAH ÇINARLI

Gerede İlçemiz Ertuğral Köyü Karakuz Mahallesi’nden; Kemal Çınarlı, Durkadın Atak ve Hatice Güldemir’in babaları, Necmi Atak ve Mehmet Güldemir’in kayınpederleri, Mustafa Çınarlı’nın ağabeyi Abdullah Çınarlı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ertuğral Köyü Karakuz Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Vefat Edenler (11.08.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir