Düzce’deki Merkez Türkiye’nin Gözdesi Oldu

duzcedeki merkez turkiyenin gozdesi oldu iyObSu3h.jpg

Düzce Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜGETAM), sağladığı kaliteli hizmetle bölgede ve Türkiye’de tercih edilen sağlık merkezi haline geldi.

Düzce Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜGETAM), Sağlık Bakanlığı’nın politikaları çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarla Türkiye’de adından söz ettiriyor.

GETAT Daire Başkanlığı izni ile faaliyet gösteren merkez, sunduğu kaliteli hizmetlerle hem bölge halkının hem de ülke genelinde birçok kişinin tercihi haline geldi.

DÜGETAM, geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanında eğitim, araştırma ve uygulama faaliyetlerini sürdürüyor. Merkez, bireylerin fiziksel ve ruhsal hastalıklardan korunmalarına yardımcı olmayı misyon edinirken, bilimsel ve kanıta dayalı çalışmalarla bu alanda öncülük yapmaya devam ediyor. Ayrıca, yurtiçinde GETAT alanındaki diğer kurumlarla işbirliği yaparak, geleneksel tıbbın bilimsel temellere dayandırılmasına katkı sağlıyor.

Merkezde, kupa ve sülük uygulamalarından akupunktur, hipnoz, larva ve ozon tedavisine kadar geniş bir yelpazede poliklinik hizmetleri sunuluyor. Ayrıca mezoterapi, apiterapi, fitoterapi, müzikterapi gibi alternatif tedavi yöntemleri de DÜGETAM bünyesinde uzman ekipler tarafından uygulanıyor.

DÜGETAM, sunduğu bu kapsamlı hizmetlerle Türkiye’nin önde gelen GETAT merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’deki Merkez Türkiye’nin Gözdesi Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir