Kaymakamlıktan Önemli Hatırlatma!

featured

Bolu genelinde yükselen sıcaklıklarla birlikte, orman yangınlarına karşı önlemler artırılıyor. Gerede Kaymakamlığı, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Kaymakamlık, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların artacağına dikkat çekerek orman yangınlarının önlenmesine yönelik önemli bir uyarı yayınladı. Bolu genelinde olduğu gibi Gerede’de de sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşacağı belirtilirken, vatandaşlardan anız yakma, izmarit atma ve ateş yakma gibi davranışlardan kaçınmaları istendi.

Kaymakamlık, yaptığı duyuruda “Yangını Önle” çağrısında bulunarak şu ifadelere yer verdi: “Yeşil vatanımızı korumak ve yangınların oluşmasını önlemek için lütfen azami dikkat gösterelim.”

Kaymakamlık, yangınların önüne geçmek için alınacak tedbirlerin büyük önem taşıdığını vurguladı. Özellikle ormanlık alanlara yakın bölgelerde yaşayan vatandaşların, ateş yakma konusunda daha dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Gerede Kaymakamlığı, olası yangınlara karşı tüm vatandaşları duyarlı olmaya davet etti. Özellikle piknik alanlarında ateş yakmaktan kaçınılması, sigara izmaritlerinin dikkatli şekilde atılması ve ormanlık alanlarda çevreye zarar verebilecek her türlü davranıştan uzak durulması gerektiği hatırlatıldı.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakamlıktan Önemli Hatırlatma!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir