Bolu’da Feci Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bolu Mudurnu yolunda feci kaza 1

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde, panelvan ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kaza, Bolu-Mudurnu karayolu üzerinde, Örencik köyü yol ayrımında meydana geldi.

Örencik köyü yol ayrımından dönmek isteyen Salih Bircan yönetimindeki 14 AK 047 plakalı otomobil, Mudurnu-Bolu istikametinde seyreden Mustafa A. idaresindeki panelvan araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle panelvan araçta yolcu olarak bulunan Ayşe A. ve otomobil sürücüsü Salih Bircan araçta sıkışarak ağır yaralandı.

Bolu Mudurnu yolunda feci kaza 2

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Salih Bircan’ı bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Ancak, ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Salih Bircan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralının tedavisi devam ederken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Feci Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir