1. Haberler
  2. Genel
  3. Ali Koç’un Cezası Belli Oldu: PDFK Kararını Verdi

Ali Koç’un Cezası Belli Oldu: PDFK Kararını Verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe ve Göztepe arasında oynanan müsabakada yaşanan olaylar nedeniyle çeşitli cezalara hükmetti.

TFF’nin yaptığı açıklamaya göre, Göztepe’ye taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 maç saha kapama cezası verildi. Aynı maçta çirkin ve kötü tezahürat gerekçesiyle sarı-kırmızılı kulübe kısmi tribün kapatma cezası, merdiven boşluklarının doldurulmaması nedeniyle ise 90 bin lira para cezası uygulandı.

Göztepe Kulübü görevlisi Fatih Özkan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a yönelik saldırısı ve akreditasyon talimatına aykırı hareketi nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.

Fenerbahçe taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle kulübe 336 bin lira para cezası kesildi ve çirkin tezahüratlar nedeniyle kısmi tribün kapatma cezası verildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a ise, müsabakanın devre arasında akredite edilmediği alanda bulunması nedeniyle 504 bin lira para cezası verildi. Aynı sebepten dolayı genel sekreter Burak Kızılhan’a da 336 bin lira para cezası kesildi.

PFDK ayrıca, Konyaspor, Galatasaray, Kayserispor, Sivasspor, Gaziantep FK ve Başakşehir’e de çeşitli sebeplerle para cezaları ve kısmi tribün kapatma cezaları verdi. Antalyaspor futbolcusu Güray Vural ise Beşiktaş maçında rakibine yaptığı ciddi faul nedeniyle 3 maçtan men cezası aldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ali Koç’un Cezası Belli Oldu: PDFK Kararını Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir