Boluspor Maçı Sonrası Açıklamalar

boluspor 1 2

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Boluspor, kendi sahasında Esenler Erokspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Altıparmak: “Lige Yeni Isınıyoruz”

Esenler Erokspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, takımının lige henüz adapte olmaya çalıştığını belirtti. Altıparmak, “Geçen hafta maçımız oynanmadığı için bu bizim ikinci karşılaşmamızdı ve ilk maçı da deplasmanda oynadık. Bugün maçın başında öne geçebilecek pozisyonlar bulduk ama Boluspor kalecisi Çağlar kritik kurtarışlar yaptı. Özellikle ilk yarıda, golü yediğimiz ana kadar rakibimize hiç pozisyon vermedik. Golü ise Avramovski’nin bireysel becerisiyle yedik. İkinci yarıya farklı bir taktikle çıktık ve daha çok atak yaptık, bu da sonuç verdi ve golü bulduk. Maçın hakkı belki beraberlikti, ancak yediğimiz erken gol nedeniyle bu sonucu elde edemedik. Takımımın gösterdiği mücadeleden memnunum, oyuncularımızın isteği ve azmi beni mutlu etti. Boluspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Biz de eksiklerimizi gidermek için çalışacağız ve yeni oyuncularımızın katılımıyla daha güçlü olacağız,” ifadelerini kullandı.

boluspor 2 1

Fikret Çeliktaş: “Daha İyi Bir Boluspor İzleteceğiz”

Boluspor Antrenörü Fikret Çeliktaş ise takımın uyum sürecine girdiğini vurgulayarak, “Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İlk yarıda müthiş bir oyun sergiledik, planladığımız her şeyi sahaya yansıttık. Maalesef ikinci yarıda tempomuz düştü, bu da zamanla düzelteceğimiz bir konu. Takımımızın potansiyeli yüksek ve bunu 90 dakikaya yayabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yönetimimiz de oyuncu transferleriyle bizi desteklemeye devam edecek. Yeni gelen oyuncularla birlikte daha iyi bir Boluspor izleteceğiz. Taraftarlarımızın desteğiyle, Boluspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağımıza inanıyorum,” dedi.

(Haber: Hızır İlyas Yıldırım)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Boluspor Maçı Sonrası Açıklamalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir