Bolu Tarım Orman Duyurdu; Köy Yaşamını At, 720 Bin TL Kazan

tarım orman

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 14. Uluslararası Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması için geri sayımın başladığını duyurdu. Çiftçiler, üreticiler, çobanlar ve köy yaşamını konu alan fotoğrafların yarışacağı bu prestijli etkinliğin başvuruları için son tarih 31 Ağustos 2024. Yarışmaya katılmak isteyenler için sadece 5 gün kaldığı hatırlatıldı.

Toplam ödül miktarı 720.000 TL

Toplam ödül miktarının 720.000 TL olduğu yarışma, bu yıl uluslararası bir boyuta taşınarak “14. Uluslararası Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması (UTOİFY)” adı altında gerçekleştirilecek. Katılımcılar, tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası gibi çeşitli konuları ele alan fotoğraflarla bu büyük ödül için yarışacaklar.

Yarışmanın amacı, toprağın, suyun, tarımın ve ormanın önemini vurgulamak ve bu konularda bireysel ve toplumsal duyarlılığı artırmak. Etkinlik, Genel, Çiftçi, Öğrenci, Tema, Tarım ve Orman Bakanlığı çalışanları ile DenizBank çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride düzenlenecek. 2024 yılı için belirlenen tema, “Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı” olarak açıklandı. Yarışmacılar, köy yaşamını ve tarımsal faaliyetleri içeren her türlü fotoğrafla bu kategorilere başvuru yapabilecekler.

Başvuru yapmak ve ödüllü bu yarışmada yer almak için son tarih olan 31 Ağustos’u kaçırmayın!

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu Tarım Orman Duyurdu; Köy Yaşamını At, 720 Bin TL Kazan

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir