Giresun Alucra’nın Yeni Müftüsü Göreve Başladı

giresun alucranin yeni muftusu goreve basladi 8CmnSk8i.jpg

Giresun’un Alucra ilçesi müftülüğüne atanan Şaban Korkmaz, görevine başlamasıyla birlikte ilçede din hizmetlerini daha da geliştirmek için çalışmalara start verdi. Korkmaz, Alucra’nın doğal güzellikleri ve samimi insanlarıyla tanınan bir yer olduğunu belirtti.

Korkmaz, görevi süresince vatandaşlarla iyi ilişkiler içinde bulunarak, din hizmetleri alanında hayırlı işler yapmayı amaçladıklarını ifade etti. Bu kapsamda Alucra’da gerçekleştirecekleri projeler üzerinde durarak, “İlçemizde bu kapsamda yapılacak çok şeyler var. İmkan bulduğumuz, gayret ettiğimiz ölçüde elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Yeni müftü, Alucra’ya hayır temennisinde bulunarak geldiğini ve bu amaçla çalışmalara başladığını vurguladı. Korkmaz, “Rabbimiz bizlere hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip ve müyesser eylesin inşallah. Tüm Alucra sakinlerine dua eder, kendilerinden dua bekleriz.” ifadelerini kullandı.

Şaban Korkmaz’ın göreve başlamasıyla birlikte Alucra’da din hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulması bekleniyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giresun Alucra’nın Yeni Müftüsü Göreve Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir