Boluspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar: “Planlamadan Memnun Değiliz”

boluspor

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, iç sahada 2-1 galip geldikleri Esenler Erokspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarda, maç saati planlamasından duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi. Gülpınar, “Kazandığımız için mutluyuz. Ancak maçımız saat 21.45’te oynandı. Yayıncı kuruluşun maç saati planlamasından memnun değiliz. Umarım bu planlama değişir,” ifadelerini kullandı.

Transfer Çalışmaları Sürüyor

Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor’da transfer hareketliliği devam ediyor. Teknik Direktör Gülpınar, orta saha ve forvet hattına yapılan takviyelerden bahsederek, Galatasaray’dan Eren Aydın ve Siraçhan Nas’ın kiralık olarak kadroya dahil edildiğini açıkladı. Gülpınar, “Daha önce Işık Kaan Arslan’ı bonservisiyle almıştık. Takıma katkı sağlayacak transferlerimiz devam edecek. Ancak yabancı oyuncu kotamız dolu olduğu için mevcut kadrodan oyuncu göndermeden yeni bir transfer yapma imkanımız yok,” dedi.

Aminu Umar Transferinde Pürüz

Serhat Gülpınar, yaklaşık 20 gündür takımla antrenmanlara çıkan Aminu Umar’ın durumuna da değindi. “Umar’dan çok memnunuz, ancak yabancı oyuncu kontenjanımız dolu olduğu için resmi sözleşme imzalayamıyoruz,” şeklinde konuştu.

Boluspor’un transfer çalışmaları ve maç saati düzenlemelerine yönelik tepkileri, önümüzdeki günlerde de dikkatle takip edilecek konular arasında yer alıyor.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Boluspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar: “Planlamadan Memnun Değiliz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir