Bolu’da 40 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi, 2 Kişi Tutuklandı

IMG 0077 1

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik yürüttüğü operasyonlarda büyük bir başarıya imza attı. İki araçta yapılan aramalarda, 40 kilo 500 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Zehir Tacirlerinin Oyunu Bozuldu

Bolu genelinde yürütülen narkotik operasyonlarında, öncü ve artçı olarak hareket eden iki şüpheli araç takibe alındı. Yapılan aramalar sonucunda, bir aracın dört lastiğine özel olarak zulalanmış 40 parça halinde toplam 40 kilo 500 gram metamfetamin bulundu. Olayla ilgili 6 kişi hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti (TCK 188)” suçundan işlem başlatıldı.

İki Kişi Tutuklandı, Dört Kişiye Adli Kontrol

Soruşturma kapsamında, 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Emniyetten Vatandaşlara Çağrı

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirilmektedir” ifadeleri kullanıldı.

(Haber: Hızır İlyas Yıldırım)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da 40 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi, 2 Kişi Tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir