Geredeli 3 İsim, Festivale Damga Vurdu

featured

Mengen’de bu yıl 37.’si düzenlenen Uluslararası Aşçılar Turizm ve Gastronomi Festivali, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Festivale Geredeli sanatçılar damgasını vurdu. Sahneye çıkan Yusuf Alp, festivalin en coşkulu anlarına imza atarken, Ramazan Çelik ise Pazar günü düzenlenen kahvaltı programında tır sahnesinde izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Her iki sanatçı da performanslarıyla büyük beğeni toplarken, izleyiciler müziğe ve eğlenceye doydu. Geleneksel olarak düzenlenen Mengen Aşçılar Festivali, bu yıl da hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekerken, Gerede’den katılan sanatçılar etkinliğin en renkli isimleri arasında yer aldı.

mengen3

Ayrıca, Geredeli sunucu By Sempatik de eşsiz sunumuyla Mengenlileri coşturdu. İki Geredeli sanatçı ve fenomen sunucu By Sempatik, festivalde müzik ve eğlence dolu anlarla izleyenleri mest etti.

Festivale katılanlar, Geredeli sanatçıların performanslarıyla unutulmaz bir hafta sonu geçirdiklerini ifade ederek, gelecek yıl düzenlenecek etkinlikleri şimdiden merakla beklemeye başladı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Geredeli 3 İsim, Festivale Damga Vurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir