Eskişehir’de Beton Direğe Çarpan Araçtaki 3 Kişi Yaralandı

eskisehirde beton direge carpan aractaki 3 kisi yaralandi y8La67Sb.jpg

Eskişehir’de meydana gelen bir trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil, orta refüje çıkarak beton aydınlatma direğine çarptı. Gerçekleşen kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Kaza, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Büyükdere Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilerdeki iddialara göre, İdris D. yönetimindeki 26 BC 460 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak savruldu. Orta refüje çıkan otomobil, burada bulunan beton aydınlatma direğine çarparak ciddi bir hasar aldı.

Çarpmanın etkisiyle kırılan beton direk, otomobilin üzerine devrildi. Kaza sonucunda sürücü İdris D. ile yolcu olarak bulunan Enes K. ve Kerem A. yaralandı. Olayı gören çevredekiler, durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi.

Kaza yerine intikal eden polis, sağlık ve OEDAŞ ekipleri, yaralıların durumu hakkında gerekli müdahaleleri gerçekleştirdi. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OEDAŞ ekiplerinin, devrilen beton elektrik direğini kaldırmasının ardından kaza yapan araç da bulunduğu yerden çekildi. Bu sayede, bulvar üzerindeki trafik akışı normale döndü.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eskişehir’de Beton Direğe Çarpan Araçtaki 3 Kişi Yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir