Bolu’da Feci Kaza: Kopan Parçalar Savruldu, 5 Yaralı

AW276014 03 1

Bolu’nun Anadolu Otoyolu geçişinde meydana gelen zincirleme kazada, bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu kopan parçalara başka bir aracın çarpmasıyla 5 kişi yaralandı. Kaza, Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişindeki Yumrukaya mevkiinde gerçekleşti.

Alınan bilgilere göre, S.C. yönetimindeki 55 ALJ 056 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bariyerlere çarpan otomobilden kopan parçalar, aynı yönde ilerleyen Ö.U. idaresindeki 34 BKV 385 plakalı otomobilin önüne fırladı. İkinci otomobil, bu parçalara çarptı ve kaza daha da büyüdü.

AW276014 01 1

Kazanın Ardından Müdahale ve Kurtarma Çalışmaları

Kaza ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Otoyolda kontrollü şekilde sağlanan trafik, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

Yetkililer, kazanın nedenleri hakkında inceleme başlattı. Olayın ardından trafik ekipleri, bölgede sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Feci Kaza: Kopan Parçalar Savruldu, 5 Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir