Bolu’da Korkunç Olay: Bisikletin Aküsü Patladı

AW276388 03 1

Bolu’da Anıtpark’ta bisiklet süren bir çocuğun bisikletinde bulunan akü patladı. Patlama sonucu alevler içinde kalan bisiklete ilk müdahaleyi olay yerindeki polis ekipleri yaptı. O anlar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Anıtpark’ta Panik Dolu Anlar

Olay, Bolu’nun merkezi bölgelerinden biri olan Anıtpark’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir çocuk arkadaşlarıyla birlikte Anıtpark’ta bisiklet sürerken, bisikletin üzerinde bulunan akü aniden alev aldı ve ardından patladı. Patlamanın farkına varan çocuk, bisikletini hemen bırakarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

AW276388 02 1

Polis Ekipleri Hemen Müdahale Etti

Olay anında parkın yakınından geçen polis ekipleri, durumu fark ederek hemen çocuğun yardımına koştu. Alevler içinde kalan bisikletin daha fazla zarar görmemesi ve yangının büyümemesi için polis aracında bulunan yangın tüpüyle müdahale ettiler. Polis ekiplerinin çabalarına rağmen, aküdeki alevler tamamen kontrol altına alınamayınca bölgeye itfaiye ekipleri de çağrıldı.

İtfaiye Ekipleri de Olay Yerine Sevk Edildi

Polislerin yangın tüpüyle müdahalesine rağmen aküdeki yangın tam olarak söndürülemeyince, olay yerine gelen itfaiye ekipleri de devreye girdi. İtfaiye ekipleri, aküden yükselen alevleri söndürmeyi başardı ancak patlama nedeniyle bisiklet hasar gördü.

Patlama Anı Kameralara Yansıdı

Patlama ve sonrasında yaşanan panik anları, parkta bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, akünün patlamasıyla birlikte çevrede oluşan panik ve polis ekiplerinin yangına müdahale ettiği anlar yer aldı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’da Korkunç Olay: Bisikletin Aküsü Patladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir