Gerede’de 2. İntihar Girişimi: Polis İkna Etmeye Çalışıyor

Bolu Gerede'de intihar girişimi

Gerede, 29 Ağustos 2024 – Gerede ilçesinde bugün saat 16:30 civarında, henüz bilinmeyen bir sebeple bir vatandaş intihar girişiminde bulunarak yeni Kaymakamlık binasının karşısındaki bir binanın çatısına çıktı. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Şahıs önceki senelerde de Cumhuriyet Meydanındaki Yazıcıoğlu İşhanı’na çıkarak intihar girişiminde bulunmuştu.

Daha Öncede İntihara Kalkışan Şahsı Polis Ekipleri İkna Etmeye Çalışıyor

intihar1

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, çatıda bulunan vatandaşı ikna etmek için yoğun çaba sarf ediyor. İkna çalışmaları devam ederken, herhangi bir olumsuz duruma karşı sağlık ekipleri ve itfaiye de olay yerinde hazır bekletiliyor. Polisler, çatıda bekleyen vatandaşı sağ salim indirmek için titizlikle çalışıyor.

Güvenlik Önlemleri Artırıldı

intihar2

Olayın yaşandığı bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve olası bir tehlikeyi önlemek amacıyla bölgeyi emniyet altına aldı. Çevrede toplanan meraklı kalabalığın sayısı giderek artarken, güvenlik güçleri halkı bölgeden uzak tutmaya çalışıyor.

Gerede halkı olay yerine akın ederken, yaşanan olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Güvenlik güçleri, vatandaşı güvenli bir şekilde indirerek intihar girişimini engellemek için çalışmalarını sürdürüyor.

(Haber Merkezi)

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de 2. İntihar Girişimi: Polis İkna Etmeye Çalışıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir